Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πέσιτς για Ντιλέινι: “Είπε πως θα έρθει, δεν ήρθε και αντίο”

Πέσιτς για Ντιλέινι: “Είπε πως θα έρθει, δεν ήρθε και αντίο”

pesic 1

Ο Σβετισλαβ Πέσιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν εξέπληξε κανέναν η απόφαση για ακύρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Αμερικανός είχε πει ότι θα επιστρέψει, και αφότου δεν το έκανε ήρθε το διαζύγιο.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν έκπληξη για κανέναν αυτή η απόφαση. Θέλαμε να παίξουμε, φυσικά, δεν υπάρχει δίλημμα σε αυτό, έτσι αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στείλαμε όλα τα απαραίτητα αιτήματα στην Ευρωλίγκα.

Αυτό σημαίνει πως όταν πάρθηκε η απόφαση για την καραντίνα, όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μπήκαν σε αυτήν. Ο Ντιλέινι είναι ο μόνος που αποφάσισε να φύγει, ακόμα κι αν δεν πήρε την έγκριση της ομάδας.

Κάναμε ό,τι μας ζήτησαν, οι παίκτες πήγαν σπίτι τους, αλλά και οι Αμερικανοί και όλοι οι ξένοι της ομάδας. Προφανώς, οι άλλες ομάδες δεν το σεβάστηκαν αυτό, όλοι έκαναν ό,τι ήθελαν».

Όσο για την αποχώρηση του Ντιλέινι: «Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό, επειδή δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτνή την κουβέντα. Δεν ήρθε και αντίο. Είπε ότι θα έρθει, αλλά δεν ήρθε. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ιστορία εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…