Κεντρική Γ' Εθνική Παράπονα από την Αχαγιά ’82 για την επικύρωση της βαθμολογίας, περιμένει άμεση διόρθωση από την ΕΟΚ

Παράπονα από την Αχαγιά ’82 για την επικύρωση της βαθμολογίας, περιμένει άμεση διόρθωση από την ΕΟΚ

Έντονη αναστάτωση προκάλεσε η επικύρωση της βαθμολογίας του πρώτου νοτίου ομίλου της Γ ‘ Εθνικής στην Αχαγιά ‘ 82, η οποία με ανακοίνωση της μιλάει για ανθρώπινο λάθος το οποίο θα διορθωθεί άμεσα από την ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, αναφέρονται στο παιχνίδι λιγότερο που έχει η ομάδα τους κόντρα στον ΝΕΟΛ, παιχνίδι που θεωρητικά μπορούσε να τους βάλει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην άνοδο στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη έκπληξη, ενημερωθήκαμε σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ που συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, ΠΡΟΦΑΝΩΣ εκ παραδρομής δεν υπολόγισε σωστά την βαθμολογία του 1ου ομίλου Νότου, όπου συμμετέχει η Αχαγιά 82 και η οποία στις 9 Μαρτίου 2020, όπου το πρωτάθλημα διεκόπη ήταν η εξής:

Όπως ξεκάθαρα γίνεται αντιληπτό, οι ομάδες Αχαγιά 82, Νέο Ληξούρι, Παναχαική ΓΕ και ΣΔΥ Τρίπολης, έχουν ένα αγώνα λιγότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες του ομίλου. Πρόκειται για την αγωνιστική που ανέβαλλε και τελικά διέκοψε η ομοσπονδία, χωρίς την παραμικρή ανάμειξη τόσο της ομάδας μας όσο και των υπολοίπων ομάδων. Είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος στην επικύρωση της βαθμολογίας του ομίλου μας και είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα υπάρξει διόρθωση από την ΕΟΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Έτσι επανεκκινεί το σύνολο του αθλητισμού [pics]

Οι λοιμωξιολόγοι μετά από πολλούς μήνες αποφάσισαν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλη…