Κεντρική Β' Εθνική Παπάγου: Ανανέωσε ο Διαμαντόπουλος (pic)

Παπάγου: Ανανέωσε ο Διαμαντόπουλος (pic)

Στον πάγκο του Παπάγου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μέσα σε 5 λεπτά ανανέωσαν.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, στον οποίο θέλει να ευχηθεί και δημόσια καλή επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο προπονητής κ. Διαμαντοπουλος, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του να παραμείνει στο τιμόνι της ανδρικής ομαδας και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, δήλωσε:

«Υπήρξε ταύτιση απόψεων με όλη τη διοίκηση σε θέματα βασικά για μένα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ,την οργάνωση αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό δεν μπορούσε παρά να μας πάρει πέντε λεπτά για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.
Στοχος μας ειναι να κρατήσουμε έναν πολύ σημαντικό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες να δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.
Θα είναι μια χρόνια δύσκολη και περίεργη μετά απο όλα αυτά που ζήσαμε και θα ζήσουμε για ένα διάστημα στο άμεσο μέλλον. Χρειαζεται υπομονή, κατανόηση και μεγάλη προσπάθεια απ’όλους και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.
Η βοήθεια του κόσμου τώρα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη στην ομάδα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που πρέπει»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Παπάγου: Ευχαρίστησε Διαμαντόπουλο [pic]

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ανακοίνωσε νωρίτερα το τέλος της συνεργασίας του με τον Παπάγου. …