Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ονειρεύονται… επιστροφή στο μέλλον στον ΠΑΟΚ

Ονειρεύονται… επιστροφή στο μέλλον στον ΠΑΟΚ

mavrokefalidis vasileiadis

Η επόμενη μέρα είναι… παράξενη για όλους. Για τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική από την… προηγούμενη, κανείς δεν θέλει να δει τον πάλαι ποτέ κραταιό σύλλογο να παλεύει για την παραμονή του, οπότε το μέλλον δεν πρέπει να θυμίζει το παρελθόν. Ή μήπως όχι; Μήπως πρέπει να θυμηθεί τις μέρες της δόξας, τις μέρες που η ομάδα είχε λόγο ύπαρξης στο παρκέ; Για να το κάνει, ψάχνει εκείνους που κάνουν… γκελ στον κόσμο, που γνωρίζουν το… βάρος της φανέλας.

Με δύο παίκτες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον σύλλογο, θέλουν να ξεκινήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κι ο Κώστας Βασιλειάδης είναι δύο… συμβολικοί παίκτες για να σηματοδοτήσουν την αλλαγή σελίδας. Γύρω από εκείνους θέλουν να φτιάξουν ένα ρόστερ, που να είναι ανταγωνιστικό, που να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία.

Αμφότεροι είναι εξαιρετικά έμπειροι, παίκτες που παραμένουν σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό κι επίπεδο, αλλά συνάμα αθλητές που οδεύουν προς το τέλος της καριέρας τους κι είναι βέβαιο ότι θα ήθελαν να κλείσει ο κύκλος με… παραμυθένιο τρόπο. Δεν είναι απλό το να συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ, καθώς τα οικονομικά του «δικεφάλου» δεν είναι ανθηρά, όμως οι διοικούντες ελπίζουν ότι θα τους πείσουν, προτάσσοντας το συναίσθημα κι όχι την ψυχρή λογική των αριθμών.

Αυτό που ελπίζουν είναι πως με πιθανή επιστροφή των Βασιλειάδη και Μαυροκεφαλίδη, θα επιστρέψει κι ο κόσμος στο «Παλατάκι». Θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ανθρώπους, που θέλουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και τον θυμούνται ανταγωνιστικό στο έπακρο. Με αυτούς τους δύο θα «κλειδώσουν» τα αποδυτήρια, θα δημιουργήσουν μια… σχολή για τα νέα παιδιά.

Δεδομένου ότι οι σταρ δεν είναι πλέον, βάσει των νέων δεδομένων, υποχρεωτικά από το εξωτερικό, δεδομένου ότι θέλουν να κάνουν στροφή στους Έλληνες παίκτες, οι δύο πρώτοι (και μεγάλοι) στόχοι είναι ο Λουκάς κι ο Κώστας. Αυτοί θα σηκώσουν ξανά τη σημαία, αυτοί θα είναι που θα ξεκινήσουν την αντεπίθεση.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…