Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μεταγραφή του Προμηθέα

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μεταγραφή του Προμηθέα

andreas xristodoulou rethymno

Μπορεί το μπάτζετ να είναι αισθητά μειωμένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάκης Γιατράς δεν θα προσπαθήσει να παρουσιάσει έναν εξόχως ανταγωνιστικό Προμηθέα. Ο σχεδιασμός υπάρχει, ακόμα κι αν έχει διαφοροποιηθεί, λόγω της πανδημίας, κι οι Πατρινοί προχωρούν στην υλοποίησή του. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου είναι ο δεύτερος παίκτης, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πορτοκαλί» και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο γεννημένος στη Λεμεσό 25χρονος γκραντ-φόργουορντ έχει περάσει τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στο Ρέθυμνο, όπου και διέγραψε το μεγάλο μέρος της ως τώρα επαγγελματικής του καριέρας (ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό και μετά βρέθηκε στον Κόροιβο, πριν μετακομίσει στην Κρήτη). Αξιόπιστος σουτέρ, φιλότιμος αμυντικά, αποτελεί μια καλή και συνάμα φθηνή λύση, είναι ένας παίκτης που… αξίζει τα λεφτά του.

Ο Προμηθέας είναι η δεύτερη προς τα πάνω προσέγγιση, καθώς η αρχική του παρουσία στον Ολυμπιακό δεν είχε σημαντικά οφέλη, μια και ήταν ακόμα άγουρος μπασκετικά και δεν μπορούσε να διεκδικήσει μια σταθερή παρουσία πάνω στο παρκέ. Τώρα, σαφώς πιο ώριμος, με εμπειρίες και εικόνες, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να ανεβεί επίπεδο, με απώτερο στόχο να… επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε, δηλαδή στο πάνω ράφι.

Από την άλλη ο Μάκης Γιατράς παίρνει έναν παίκτη σε πολύ καλή μπασκετική ηλικία, που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θέλει κατ’ ανάγκη την μπάλα στα χέρια, αλλά δεν θα τον αφήσει ελεύθερο καμία άμυνα. Τηρουμένων των αναλογιών και των χρημάτων, που θέλει να ξοδέψει η ομάδα της Πάτρας, ο Χριστοδούλου είναι μια επένδυση, γι’ αυτό κι οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Άρης – Κολοσσός 60-69

Με ηγέτη τον Μπραΐκοβιτς, ο Κολοσσός «λύγισε» τον Άρη. Ο Κολοσσός Ρόδου έχοντας στη θέση τ…