Κεντρική Basket League Άρης O Γουλιέλμος σκέφτεται μεταβίβαση των μετοχών, ζητούμενο το θέμα να τελειώσει έως την Παρασκευή!

O Γουλιέλμος σκέφτεται μεταβίβαση των μετοχών, ζητούμενο το θέμα να τελειώσει έως την Παρασκευή!

papageorgiou goulielmos 2

Τηλεδιάσκεψη με τον Δημήτρη Γουλιέλμο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Παλέ, πραγματοποίησαν την Τρίτη (19/05) τα μέλη του Δ.Σ. των “κιτρίνων”, καθώς όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν πρόκειται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ υποστήριξε πως σκέφτεται την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη Άρη (με τον τρόπο που ο θεματοφύλακας του συλλόγου θα αποφασίσει). Bέβαια το όλο θέμα δεν γίνεται να “τραβήξει” πολύ, αλλά πρέπει να τελειώσει άμεσα και το ζητούμενο είναι αυτό να γίνει μέχρι την Παρασκευή (22/05), όπως επιθυμούν οι “κίτρινοι” (και θα πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση).

Έως τότε (Παρασκευή) αναμένεται να απαντήσει ο Γουλιέλμος ο οποίος καλείται να μην καθυστερήσει και πάλι, με την συγκεκριμένη υπόθεση (την μεταβίβαση των μετοχών) να είναι απαραίτητο να διευθετηθεί πολύ σύντομα (υπάρχουν αρκετά “ανοιχτά” ζητήματα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας και πρέπει να “τρέξουν” με την οριστική απεμπλοκή του Γουλιέλμου από την ΚΑΕ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…