Κεντρική Γ' Εθνική Ο Απόλλων Καλαμαριάς θυμήθηκε την ομάδα της σεζόν 2018-19 και “αποθεώνει” τον Θοδωρή Κουκουλίδη! (vid)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς θυμήθηκε την ομάδα της σεζόν 2018-19 και “αποθεώνει” τον Θοδωρή Κουκουλίδη! (vid)

thodoris koukoulidis arxigos apollona

Δεδομένου πως την Τρίτη (12/5) συμπληρώθηκε ένας χρόνος ακριβώς από το σπουδαίας σημασίας “διπλό” απέναντι στην Κομοτηνή, ο Απόλλων Καλαμαριάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα της σεζόν 2018-19 και πιο συγκεκριμένα στους Δημήτρη Σαμαρά, Βαγγέλη Μαχαιριανάκη, Πέτρο Αποστόλου, Μιχάλη Μύθιλλο και Θοδωρή Κουκουλίδη. Αναλυτικά:

“⚫️🔴 Συμπληρώθηκε σήμερα (12/5) ένας χρόνος ακριβώς από το σπουδαίο “διπλό” κόντρα στην Κομοτηνή, ένας ματς στο οποίο όσοι είχαμε δώσει το παρών, νιώθουμε σαν να έγινε… χθες! Έχοντας περάσει κάποιες ατυχίες (π.χ. τραυματισμοί) κατά την διάρκεια της σεζόν 2018-19, είχαμε βρεθεί απέναντι σε ένα μεγάλο “πρέπει” της νίκης, αλλά κάναμε το χρέος μας γιατί πολύ απλά είμαστε ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, μια ομάδα με τεράστια ιστορία.

Στην νίκη με σκορ 89-93 κόντρα στην Κομοτηνή που βρισκόταν τότε στην 2η θέση της βαθμολογίας, πρώτοι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι Σαμαράς και Μαχαιριανάκης με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα, δύο ικανότατοι παίκτες που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου μας, όπως φυσικά έκανε και κάθε άλλος αθλητής που ήταν στο ρόστερ, τόσο αυτοί που εντάχθηκαν στην ομάδα το περσινό καλοκαίρι όσο και εκείνοι που ήδη υπήρχαν σε αυτή, δηλαδή, ο πολύπειρος και “καυτός” σουτέρ, Πέτρος Αποστόλου, ο Μιχάλης Μύθιλλος που πρόσφερε σε… όλους τους τομείς στο παρκέ και εννοείται η αρχηγάρα μας, μια προσωπικότητα-σύμβολο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που συμπλήρωσε πλέον 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον σύλλογο, ο Θοδωρής Κουκουλίδης!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…