Κεντρική Διεθνή Ντατόμε: Σχολίασε την έκρηξη του Ομπράντοβιτς που έγινε viral! (vid)

Ντατόμε: Σχολίασε την έκρηξη του Ομπράντοβιτς που έγινε viral! (vid)

datome 1

Τα… γαλλικά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θυμήθηκε ο Τζίτζι Ντατόμε σε δηλώσεις του στην «Sabah». Ο Ιταλός παίκτης της τουρκικής ομάδας, τόνισε ότι ξέρει την εμπιστοσύνη που του έχει ο Ζοτς, ωστόσο εκείνη την περίοδο ήταν απογοητευμένος με την απόδοση των παικτών του και ξέσπασε.

Αναλυτικά:

Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν ήμασταν έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είχαμε αθλητές που προέρχονταν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάναμε λίγες προπονήσεις και ξεκινήσαμε αμέσως τα επίσημα παιχνίδια. Πήραμε το Κύπελλο, κερδίσαμε τα οκτώ από τα τελευταία 12 ματς στη EuroLeague, τα πηγαίναμε καλά και ο κόσμος μας υποστήριζε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Πιστεύω πως αν η σεζόν συνεχιζόταν θα πηγαίναμε στα playoffs και εκεί δεν θα ένιωθε χαρούμενος ο αντίπαλός μας.

Θυμάμαι τι έγινε με τον Ομπράντοβιτς, αυτά είναι κομμάτια της ζωής μας. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με εκείνον, ξέρω πόσο με σέβεται. Τα λεπτά που μου δίνει είναι ο καλύτερος τρόπος για να μου δείξει πόσο με εμπιστεύεται. Φέτος ήμασταν απογοητευμένοι και ήταν και εκείνος με εμάς. Αντέδρασε και αυτό φάνηκε στην κάμερα. Αυτό είναι που με στενοχώρησε, ότι το έδειξαν οι κάμερες, είναι όμως κομμάτι της ζωής μας“.

Θυμηθείτε το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς: 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…