Κεντρική Διεθνή Ντατόμε: “Ο Ομπράντοβιτς είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν”

Ντατόμε: “Ο Ομπράντοβιτς είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν”

datome 1

Στο τι μέλει γενέσθαι με την παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Τζίτζι Ντατόμε σε συνέντευξη του το  «Meet the Best», τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του θα παρθούν στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, χαρακτήρισε Μάικλ Τζόρνταν της Φενέρ τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ αναφέρθηκε στο πάθος και την επιμονή του στους παίκτες για ατομική βελτίωση.

Αναλυτικά:

«Εάν είναι να ασχολούμαι με όλες τις φήμες, τότε θα έπρεπε να ανησυχούσα, από τότε που αποχώρησε η Ντόγκους από τη Φενέρ. Αντίθετα, όμως, η Φενέρμπαχτσε πάντα παρέμενε σε υψηλό επίπεδο. Θα πάω όπως κάνω πάντα, βήμα βήμα. Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και παρά την περίπλοκη κατάσταση, πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα θα πάρει την απόφαση να συνεχιστεί. Τότε, στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με την ομάδα για το μέλλον μου. Εάν είναι να μείνω στην Κωνσταντινούπολη για πάντα, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος και αν είναι να πάω κάπου αλλού, τότε εντάξει. Κοιτάω πάντα να είμαι χαρούμενος και να περιτριγυρίζομαι από ποιοτικούς ανθρώπους», δήλωσε αρχικά ο Τζίτζι Ντατόμε στο «Meet the Best».

Για την συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς: «Είναι ωραίο να προπονείσαι μαζί του. Από την άλλη, είναι δύσκολο, αλλά παράλληλα και όμορφο. Πάντα σε πιέζει για την ατομική σου βελτίωση, καθώς έχει πολύ μεγάλο πάθος, ενώ είναι πάντα τίμιος μαζί σου. Βέβαια, όταν ξέρεις ότι θα έχεις προπονητή τον Ομπράντοβιτς, ξέρεις τι σε περιμένει. Καμία φορά τον νευριάζω. Αλλά, ξέρω ότι όταν είναι δύσκολη η κατάσταση, είναι γιατί θέλει να με πιέσει να γίνω καλύτερος και ξέρει ότι όταν κάνω λάθος δεν το κάνω επειδή είμαι ατομιστής, αλλά γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ο δικός μας Μάικ Τζόρνταν. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ο ηγέτης της ομάδας μας. Εδώ και πέντε χρόνια είμαστε μία όμορφη δυάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…