Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μίτροβιτς για Βιλερμπάν: “Πολλά μπορεί να ειπωθούν για αυτή την πρωτοφανή απόφαση”

Μίτροβιτς για Βιλερμπάν: “Πολλά μπορεί να ειπωθούν για αυτή την πρωτοφανή απόφαση”

zvezdan mitrovic villeurban

Ζβέζνταν Μίτροβιτς αποτελεί παρελθόν από τη Βιλερμπάν. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν ήταν χαρούμενος με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση η γαλλική ομάδα και αποφάσισε να βγάλει μία γραπτή δήλωση μαζί με τον δικηγόρο του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή δήλωση που δημοσίευσε η L’Equipe:

“Ο Μίτροβιτς δοκιμάστηκε πολύ από τις φήμες του τελευταίου καιρού ότι η Βιλεμρπάν ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Δίνει βάση στην απόλυσή του και δεν θα σχολιάσει τον επίλογο που μόλις μπήκε σε αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του. Από την στιγμή που δεν θα μπορεί να το κάνει με την φωνή του, πριν από ένα αόριστο διάστημα, ο Ζβέζνταν θέλει να ευχαριστήσει, από το Μαυροβούνιο, τους φιλάθλους της Βιλερμπάν, που τον υποδέχθηκαν θερμά στο “Astroballe”, όπως και όλους στο σύλλογο, που τον βοήθησαν και τον υποστήριζαν καθημερινά.

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να ειπωθούν για τη μέθοδο, τα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης. Δεν είναι η ώρα και ο τόπος, ωστόσο, για προφορική διαφωνία, ή ακόμα και για σχολιασμό όσων είπε ο πρόεδρος, που έπεισε μόνο τον συγγραφέα και τον κύκλο των σύμβουλών του.

Αυτή η ώρα θα έρθει, αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν και εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση που εξέπληξε τον πλανήτη του μπάσκετ.

Το να απολύεις τον Ζβέζνταν με αυτό που έφερε στο σύλλογο αυτούς τους 18 μήνες, επειδή ένας διαιτητής του σφύριξε για τεχνική ποινή, είναι σαν να απολύει ο Jean-Paul Rappeneau τον Gérard Depardieu στα γυρίσματα του Cyrano de Bergerac επειδή φώναξε πολύ στη διάρκεια του “tirade du nez””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…