Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάρκιν: “Η διακοπή δημιουργεί πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες”

Λάρκιν: “Η διακοπή δημιουργεί πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες”

shane larkin anadolu efes istanbul eb19

Άγνωστο παραμένει το μέλλον της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα, καθώς κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί ή όχι η διοργάνωση. Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε για τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και σημείωσε ότι κάποιες ομάδες απέκτησαν πλεονέκτημα από τη διακοπή.

Αναλυτικά:

“Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες δεν μπόρεσαν να μείνουν σε φόρμα μετά την διακοπή. Ρισκάρουν τραυματισμούς. Δεν μιλάμε για ένα κανονικό διάλειμμα, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν μέσω της δουλειάς. Οι περισσότεροι παίκτες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, δεν είναι ιδανικό το ενδεχόμενο να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε σωστά.

Η Euroleague είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, έχει σπουδαίους παίκτες. Κάθε αξίζει να έχει την ευκαιρία να κερδίσει, αλλά η πανδημία αφαίρεσε την δυνατότητα για σωστή προετοιμασία σε κάποιες ομάδες. Δεν ξέρω αν ο πρωταθλητής πρέπει να κριθεί από την ικανότητα των συλλόγων να προπονηθούν. Πρέπει να κριθεί από την δουλειά των παικτών στην διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, μαζί με προπονητές, συμπαίκτες και staff. Η διακοπή δημιουργεί πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες και σε κάποιους παίκτες”.

https://www.instagram.com/p/CAhbIxIHult/?utm_source=ig_web_copy_link

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …