Κεντρική Β' Εθνική Καβάλα: “Η Α2 να χωριστεί σε 2 ομίλους”

Καβάλα: “Η Α2 να χωριστεί σε 2 ομίλους”

Τη δική της πρόταση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατέθεσε η Καβάλα. Στην ανακοίνωση της σημειώνει ότι συμφωνεί στη διακοπή των πρωταθλημάτων, των μη υποβιβασμό ομάδων, ενώ τόνισε για τη νέα χρονιά ότι πρέπει η Α2 να χωριστεί σε δύο ομίλους.

Αναλυτικά:

“Προς ΕΟΚ
Αξιότιμε Πρόεδρε
Μετά την σχετική επιστολή σας η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ σας παραθέτει τις απόψεις και τις προτάσεις της για την επανεκκίνηση του αθλήματος μας , λαμβάνοντας υπ’όψιν τους άγνωστους ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ‘’δρόμους’’ που θα οδηγηθούμε, μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!!
Συμφωνούμε απόλυτα με την λήξη των πρωταθλημάτων και τον μη υποβιβασμό ομάδων από ΕΘΝΙΚΑ ή ΕΝΩΣΙΑΚΑ πρωταθλήματα όπως και με την ΑΝΟΔΟ των ομάδων που έχουν το δικαίωμα αυτό!!
Επίσης συμφωνούμε εάν και εφόσον δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες απο αρμόδιους υγειονομικούς παράγοντες ,όπως πολύ καλά το θέτετε, να διεξαχθούν οι τελικοί παίδων –κορασίδων- εφήβων- νεανίδων για να μη υστερούν έναντι άλλων αγωνισμάτων στην μοριοδότηση οι αθλητές –ιες μας!!
Κύριοι δεν σας κρύβουμε την ανησυχία μας και τον έντονο προβληματισμό μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!!
Μία σεζόν η οποία θα έχει ως γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία όλων μας.
Μίας σεζόν όμως που οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν θα είναι σε θέση ,στην ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση τους, λόγω και της μη χορήγησης λόγω μνημονίων καμίας επιχορήγησης. Αλλά και την επιπλέον επιφόρτιση μας με την πληρωμή( 3 διαιτητών- Γραμματείας-γιατρού-οδοιπορικών-χρήση γυμναστηρίων-Παράβολο συμμετοχής κ.λ.π)!!
Μία σεζόν που λόγω της συρρίκνωσης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ δραστηριότητας(αλλά και υγειονομικής απαγόρευσης) θα οδηγήσει σε λιγότερα έσοδα από εισιτήρια-κάρτες διαρκείας ,αλλά και το κυριότερο από κάθε ΕΣΟΔΟ που έχει προϋπολογισθεί από τους χορηγούς ενός αθλητικού σωματείου!!
Πρόταση μας πρέπει να πιέσουμε την πολιτεία ώστε να βοηθηθούν οι σύλλογοι με επιχορηγήσεις.
Επιχορηγήσεις ανάλογα με την δραστηριότητα που αναπτύσσει ο κάθε σύλλογος στην παραγωγική δραστηριότητα, σε ποια κατηγορία αγωνίζεται κ.λ.π
Επειδή πιστεύουμε ότι με τα σημερινά ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αλλά και με την μελλοντική εικόνα η φιλοξενία –σίτιση-ιατρική- φροντίδα αλλά και η μεταφορά και διαμονή αποστολών σε ξενοδοχεία κ.λ.π μοιάζουν αξεπέραστα
Για αυτό προτείνουμε την διεξαγωγή της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ σε 2 ΟΜΙΛΟΥΣ , θέτοντας πάνω από όλα την ΥΓΕΙΑ όλων μας αλλά και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ύπαρξη των σωματείων μας που δεν θα εχουν μεγάλες χιλ.αποστάσεις και διανυκτερεύσεις
Ένα πλάνο και μια πρόταση που θα εχει ορίζοντα μίας(1) ή δύο (2) σεζόν ανάλογα με τις επικρατούσες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συνθήκες!!
Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα βιώσουμε και να αφήσουμε πίσω μας πιθανά σωματειακά μικροσυμφέροντα και να προχωρήσουμε σε λύσεις που θα βοηθήσουν το άθλημα που όλοι ΑΓΑΠΑΜΕ!!
ΚΑΒΑΛΑ 06-05-2020
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤ.ΒΕΖΕΡΤΖΗΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Εθνικός: Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λιόση [pic]

Ο Γιώργος Λιόσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον χώρο του μπάσκετ. Ο Εθ…