Κεντρική Διεθνή Καρταχέτα: “Περίπλοκο να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα, δεν είμαι αισιόδοξος”

Καρταχέτα: “Περίπλοκο να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα, δεν είμαι αισιόδοξος”

kereheta

Καθόλου αισιόδοξος δεν είναι για την ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας ο Χοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος τόνισε ότι το γεγονός ότι οι ομάδες είναι από άλλες χώρες το κάνει ιδιαίτερα περίπλοκο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Μπασκόνια δίνει περισσότερες πιθανότητες στην ολοκλήρωση της ACB, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα του πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στην ισπανική  λίγκα την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

Για την πιθανότητα ολοκλήρωσης της Ευρωλίγκας και της ΑCB: «Στα δικά μου μάτια είναι πολύ περίπλοκο το να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα, γιατί κάθε χώρα αντιμετωπίζει μια διαφορετική κατάσταση. Για την ACB υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες, γιατί μπορείς να παίξεις σε μία πόλη. Καταλαβαίνω πως σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τόσες ομάδες από τόσες χώρες, υπό τόσο διαφορετικές συνθήκες, απλά το θέμα είναι πολύ πιο περίπλοκο. Είμαι απαισιόδοξος για την ολοκλήρωση της χρονιάς στην Ευρωλίγκα».

Για τις ομάδες της ACB και το αν θα αυξηθούν σε 20 από 18: «Αυτό που ξέρω είναι πως στην τελευταία σύσκεψη, ο πρόεδρος της ACB υποσχέθηκε πως θα είναι 18 ομάδες. Γι’ αυτό καταλήξαμε, μεταξύ άλλων, και στη συμφωνία να ολοκληρωθεί η σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο, δεν έχουμε ημερομηνίες ακόμη, δεν υπάρχει οικονομία αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει δυνατότητα για πρωτάθλημα 20 ομάδων. Καταλαβαίνω πως του χρόνου αν ανέβουν δύο ομάδες, θα πρέπει δύο να πέσουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…