Κεντρική Διεθνή H εξήγηση του Πέσιτς για το διαζύγιο με Ντιλέινι!

H εξήγηση του Πέσιτς για το διαζύγιο με Ντιλέινι!

pesic 1

Στο ζήτημα του διαζυγίου της Μπαρτσελόνα με τον Μάλκολμ Ντιλέινι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σε δηλώσεις του στην Νovosti τονίζοντας ότι ο παίκτης ζήτησε επέκταση συμβολαίου χωρίς λόγο. Παράλληλα, ο τεχνικός των Καταλανών αναφέρθηκε στο μέλλον της Ευρωλίγκας, εκφράζοντας την άποψη ότι ούτε η ίδια η διοργανώτρια αρχή δεν ξέρει τι να κάνει.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω πως και η Euroleague δεν γνωρίζει ακόμα τι πρέπει να κάνει. Δεν μπορεί να αποφασίσει μόνη της. Πρέπει να πάρει πολιτικές αποφάσεις, να μιλήσει με τους αρμόδιους φορείς από όλες τις χώρες, να επικοινωνήσει με τις ομάδες. Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι πως η απόφασή της δεν θα είναι εύκολη. Εμείς ετοιμαζόμαστε σαν να σκοπεύουμε να παίξουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε 1οι στην Ισπανία και σε καλή θέση στην Euroleague.

Κανείς δεν γνωρίζει κάτι οριστικά. Υπάρχει ένα θέμα, το οποίο θα πρέπει να λυθεί, αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται, σε περίπτωση που η Euroleague αποφασίσει τη συνέχεια της σεζόν. Πρέπει να πουν και οι ομάδες αν είναι έτοιμες να παίξουν. Δεν ξέρω αν μιλούν με τους παίκτες τους, φαντάζομαι πως όλοι περιμένουν την 24η Μαΐου».

Για το διαζύγιο με τον Ντιλέινι: «Ο Ντιλέινι δεν εμφανίστηκε στις προπονήσεις. Ο ατζέντης του ζήτησε να γίνει επέκταση του συμβολαίου του. Έχουμε άλλους τέσσερις παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Όμως, είναι εδώ, προπονούνται. Ζητήσαμε από τον Ντιλέινι να επιστρέψει και να μπει στην ομάδα. Αν δεν συνεχιστούν οι αγώνες, θα πάει σπίτι του. Αν συνεχιστούν, θα μείνει εδώ. Αυτό του είπαμε. Αρνήθηκε. Εξήγησε πως ο μάνατζέρ του ζητάει επέκταση του συμβολαίου. Δεν είχαμε κάτι να επεκτείνουμε. Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…