Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: “Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις ομάδες”

Ευρωλίγκα: “Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις ομάδες”

Ενώ άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με το αν, πως και πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα, οι διοργανωτές εξέδωσαν μια ανακοίνωση που δεν αναφέρει τίποτα ουσιαστικό για το μέλλον της χρονιάς. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τις ομάδες, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται για τις 24/5.

Αναλυτικά:

«Η EuroLeague και οι ομάδες συνεχίζουν να εργάζονται καθημερινά για και εξετάζουν μαζί όλα τα πιθανά σενάρια κατά την τρέχουσα περίοδο αναστολής της σεζόν, καθώς και να θέσει τις βάσεις για μελλοντικές βελτιώσεις στην διοργάνωση.

Μετά την αναστολή λόγω της πανδημίας COVID-19, βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη τηλεφωνικές κλήσεις και τηλεσυνεδριάσεις ώστε να λειτουργούν τα πάντα κανονικά, παρά την έλλειψη παιχνιδιών.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι τηλεδιασκέψεις όπου μοιράζονται θέματα λειτουργίας μεταξύ των συλλόγων της EuroLeague και της διοργανώτριας αρχής. Στις συναντήσεις παίρνουν μέρος ο γενικός διευθυντής ή ο αθλητικός διευθυντής και από τις 18 ομάδες της EuroLeague. Το κύριο θέμα ήταν η συζήτηση σχετικά με τον αντίκτυπο του COVID-19 στις διοργανώσεις και τις προετοιμασίες που απαιτούνται για να ξεπεραστεί η διακοπή. Τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και όσον αφορά τους παίκτες, το καλεντάρι, την προετοιμασία των εγχώριων πρωταθλημάτων αλλά και τους κανονισμούς για τη σεζόν 2020-21

Επιπλέον, οι διευθυντές επικοινωνίας των 18 ομάδων της EuroLeague, πραγματοποίησαν μια εικονική συνάντηση για να αντιμετωπίσουν τόσο την επικοινωνιακή ανταπόκριση στην τρέχουσα κατάσταση, τρόπους με τους οποίους οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερωθούν σε περίπτωση επανεκκίνησης της EuroLeague αλλά και τον συντονισμό της καμπάνιας #EUROLEAGUEUNITED. Λίγο μετά την αναστολή των αγώνων, η EuroLeague και οι ομάδες δημιούργησαν την καμπάνια #EUROLEAGUEUNITED προκειμένου να υπογραμμιστούν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για να παραμείνουν όλοι ασφαλείς.

Παρομοίως, η EuroLeague BOCS (Business Operations & Club Services) πραγματοποίησε πρόσφατα τηλεδιάσκεψη με τους διευθυντές επιχειρήσεων των 18 ομάδων της EuroLeague για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας και παράλληλα να διατηρήσουν το ενδιαφέρον στους φιλάθλους εν μέσω του κορωνοϊού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βατούτιν: «Η απόφαση για Ιτούδη έχει να κάνει με το μέλλον»

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρά τα όσα ακούγονταν περί αποχώρησης του από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχ…