Κεντρική Β' Εθνική Ευχαρίστησε τους πάντες στον Ιωνικό ΝΦ ο Κώστας Σταμάτης! (pic)

Ευχαρίστησε τους πάντες στον Ιωνικό ΝΦ ο Κώστας Σταμάτης! (pic)

ionikos nf ethnikos gkizogiannis

Μετά την οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων από την ΕΟΚ, o πρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Κώστας Σταμάτης, με ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους όσους έλαβαν μέρος στην προσπάθεια της ομάδας την φετινή σεζόν. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Β’ Εθνικής εστίασε στο μέλλον της ομάδας αναφέροντας ότι στόχος του είναι να συνεχιστεί του χρόνου αυτό που ξεκίνησε φέτος.

Αναλυτικά:

« Μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ για την διακοπή και μη επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα αυτή τη δύσκολη για εμάς αγωνιστική χρονιά. Τον τεχνικό διευθυντή κο Σπύρο Σταθούλη καθώς και το σημερινό κοούτς κο Γεώργιο Κωλέτση. Τους παίχτες και τον τίμ μάνατζερ της ομάδας κο Ντίνο Κλεομενίδη. Τον Αργύρη Κόντο και την διοίκηση του τμήματος μπάσκετ.

Μας στεναχωρεί όλους μας το γεγονός της μη ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων . Γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά πως η άνοδος καθώς και η παραμονή μίας ομάδας, είναι ανάλογη της εικόνας και της παρουσίας που θα έχει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δεν μπορώ όμως να μην επικροτήσω την προσπάθεια που καταβάλανε όλοι παίζοντας η ομάδα, στο σύνολο των αγώνων ένα όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ. Η Β εθνική είναι μία κατηγορία δύσκολη, ανταγωνιστική, απαιτητική . Εδώ πλέον κάνεις πρωταθλητισμό, Σαν πρωταθλητής λοιπόν και εγώ έχω μάθει να παλεύω για τη νίκη. Να μάχομαι στα δύσκολα. Να αγωνίζομαι και να μη τα παρατάω ποτέ.

Πρόθεση μου είναι αυτό που αρχίσαμε πέρυσι να το συνεχίσουμε και φέτος. Εκκρεμούν θέματα διαδικαστικά τα οποία μπορούν να λυθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα κάνουμε. Η διάθεση και η θέληση υπάρχουν.

Με εκτίμηση,
Κώστας Σταμάτης»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …