Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ακαδημία του Ηφαίστου

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ακαδημία του Ηφαίστου

akadimia ifaistos proponisi

Την Δευτέρα 25 Μαΐου, οι αθλητές της Ακαδημίας μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου από 13 χρονών και άνω επιστρέφουν στο «Νίκος Σαμαράς» για ατομικές προπονήσεις, ακολουθώντας επακριβώς τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την ασφαλή άσκηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για την επίτευξη της επανέναρξης των προπονήσεων, η Ακαδημία έχει ήδη μεριμνήσει για την προμήθεια απολυμαντικού υλικού, καθώς και για την απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου. Παράλληλα θα ακολουθηθεί η αυστηρή διαδικασία που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, με απόλυτη τυπικότητα και αυστηρότητα, δίχως καμία παρέκκλιση.

Τα τμήματα που ξεκινούν προπονήσεις είναι το αγωνιστικό, το προπαιδικό, το μίνι και όσα παιδιά της Ακαδημίας 1 που έχουν γεννηθεί μέχρι 31.12.2017.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Για όποιες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές (6975784776, ifaistosacademy@gmail.com).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …