Κεντρική Γ' Εθνική Ένωση Ιλίου: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Πανούλιας

Ένωση Ιλίου: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Πανούλιας

takis panoulias enosi iliou

Στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου θα συνεχίσει να κάθεται ο Τάκης Πανούλιας. Ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα γι ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

“Η Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας, για δύο ακόμα χρόνια, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Τάκη Πανούλια. Ο καταξιωμένος προπονητής με τη μεγάλη προπονητική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Λιόση, τον αντιπρόεδρο Στέργιο Μπέλλα και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Καναρέλη και συμφώνησαν σε όλα για τον πλάνο της ομάδας την επόμενη διετία.

Υπό την καθοδήγηση του Τάκη Πανούλια η ’Ένωση είχε ήδη μια άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία στην προηγούμενη θητεία του και αναμένουμε τις αποφάσεις της ομοσπονδίας για να δούμε που θα αγωνίζεται η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η προϋπηρεσία του κόουτς περιλαμβάνει τις Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (δύο φορές Κυπελλούχος Ελλάδος σε συνεχόμενες περιόδους και συμμετοχή στο FIBA CUP), Α.Ο ΦΑΡΟ (Α1 Γυναικών) Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ (Α2 και Γ’ Εθνική), Α.Λ.Φ ΑΛΙΜΟΥ (Β’ Εθνική), Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ’ και Β’ Εθνική), την παιδική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την περίοδο 1991-1992 έως και την περίοδο 2000-2001 (με 2 πανελλήνια πρωταθλήματα), Π.Α.Ο ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Α.Ο ΒΟΝΙΤΣΑΣ, Α.Ε. ΊΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γ’ Εθνική).

Ευχόμαστε στον κ. Πανούλια καλή επιτυχία στο έργο του για τη νέα περίοδο.
Τμήμα καλαθοσφαίρισης Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…