Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοίνωσε Καμπουράκη (pic)

Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοίνωσε Καμπουράκη (pic)

dimitra kampouraki proteas voulas

Τη φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου θα φοράει τη νέα χρονιά η Δήμητρ Καμπουράκη. Η Ελληνίδα παίκτρια επέστρεψε στη χώρα μας ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια στη Γερμανία με τη Γκίσα Χάλε Λάιονς.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας για άλλη μία φορά κάνει δυναμικό μπάσιμο στις φετινές μεταγραφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για την νευραλγική θέση του playmaker την Ελληνίδα διεθνή γκαρντ Δήμητρα Καμπουράκη, η οποία επιστρέφει στη χώρα μας ύστερα από δύο πετυχημένα χρόνια στη Γερμανία με την ομάδα της GISA Lions. Στη φώτο με το χορηγό της ομάδας κ. Αποστόλου στις υπογραφές του συμβολαίου της. Της ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν”.

View this post on Instagram

Η ομάδα μας για άλλη μια φορά κάνει δυναμικό μπάσιμο στις φετινές μεταγραφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για την νευραλγική θέση του playmaker την ελληνίδα διεθνή γκαρντ Δήμητρα Καμπουράκη η οποία επιστρέφει στη χώρα μας μετά από δύο πετυχημένα χρόνια στη Γερμανία με την ομάδα της Gisa Lions. Στη φώτο με το χορηγό της ομάδας κ. Αποστόλου στις υπογραφές του συμβολαίου της. Της ευχόμαστε υγεία και καλή σαιζόν…!

A post shared by Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών χωρίς εκπλήξεις και διάφορα ακόμη

 Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις για ακόμη μια φορά, οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών. Παντού δι…