Κεντρική Γ' Εθνική ΧΒΑ: “Διαφωνούμε με την επικύρωση της υπάρχουσας βαθμολογίας”

ΧΒΑ: “Διαφωνούμε με την επικύρωση της υπάρχουσας βαθμολογίας”

sideris

Η ΧΒΑ έκανε τη δική της πρόταση όσον αφορά το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Στην ανακοίνωση της τονίζει ότι συμφωνεί να διακοπεί το πρωτάθλημα οριστικά, αλλά δεν συμφωνεί να επικυρωθεί η βαθμολογία όπως είναι.

Αναλυτικά:

«Οι Ακαδημίες Χαλκίδας συμφωνούν στην απόφασή σας για το οριστικό τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Πιστεύω μας είναι πρώτα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά οτιδήποτε άλλο!!

Διαφωνούμε όμως στην κατοχύρωση της βαθμολογίας ως έχει τώρα!! Αυτό θα είναι μέγιστο λάθος διότι η ομάδα μας χάνει την 2η προνομιούχο θέση ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία αφού έχει έναν αγώνα λιγότερο από τις ομάδες που κατέχουν αυτή την στιγμή τις δύο προνομιούχες θέσεις. Αυτό συμβαίνει λόγω της απόφασης σας να δίνεται ρεπό στις ομάδες που παίζουν στον 2ο γύρο με την ομάδα που αποχώρησε [ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ]. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν τους δύο βαθμούς της νίκης με σκορ 20 – 0 άνευ αγώνος ..!! Δίνοντας λοιπόν αντί για ρεπό τους 2 βαθμούς της νίκης που δικαιούνται οι ομάδες που παίζουν με τον Αίαντα Αυλίδας, οι δυο ομάδες που ανεβαίνουν στην Β Εθνική κατηγορία -έχοντας παίξει ίδιο αριθμό αγώνων – από τον 2ο όμιλο Νότου ειναι ο ΕΦΑΟΖ και η Α.Κ Χαλκιδας !! Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την επικύρωση της σωστής βαθμολογίας!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…