Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Χατζηβρέττας: “Έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει τη θέση του ο Βασιλακόπουλος”

Χατζηβρέττας: “Έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει τη θέση του ο Βασιλακόπουλος”

Ο Νίκος Χατζηβρέττας έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ο σπουδαίος παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής σημείωσε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόσφερε πολλά, αλλά έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει τη θέση του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Αναλυτικά:

“Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία σαν μπάσκετ. Ο κ. Βασιλακόπουλος αποχωρεί.

Πρόσφερε πάρα πολλά αλλά έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει την θέση του, να υπάρχει νέο πνεύμα, νέες ιδέες και περισσότερη εξέλιξη. Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τις εκλογές που θα γίνουν. Έχουν μπει αθλητές όπως ο Φασούλας, ο Ρεντζιάς. Για εμένα έχει μπει ένα πολύ μεγάλο όνομα ο κ. Λιόλιος, στον οποίο πιστεύω πάρα πολύ.

Από τις τρεις φορές που τον έχω δει, έχω δει έναν άνθρωπο που έχει μία πολύ καλή επιχείρηση, μία ομάδα που πήγε από το τοπικό στην Ευρώπη, έχει επενδύσει, έχει κάνει δικές του εγκαταστάσεις, έχει δείξει ότι “έτσι γίνεται η δουλειά”.

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το δούμε ανταγωνιστικά, ούτε να γίνει αγώνας. Πρέπει να ενωθούν αυτές οι δυνάμεις με μπροστάρη αυτόν τον άνθρωπο, πρέπει το μπάσκετ να ενωθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Oι θέσεις του Αγγελόπουλου για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ!

Μια σειρά προτάσεων -οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες– καταθέτει ο Δημήτρης Αγγελό…