Κεντρική Basket League Άρης Χαλβατζάκης: “Το ζήτημα είναι η επόμενη χρονιά για ΠΑΟΚ και Άρη, όχι ότι σώθηκαν”

Χαλβατζάκης: “Το ζήτημα είναι η επόμενη χρονιά για ΠΑΟΚ και Άρη, όχι ότι σώθηκαν”

Xalvatzakis

Γιώργος Χαλβατζάκης μίλησε για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ σημείωσε ότι για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης το ζήτημα είναι η επόμενη χρονιά και όχι ότι κατάφεραν να σωθούν φέτος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5 Fm:

Για το αν ΠΑΟΚ και Άρης σώθηκαν από τον ιό: «Δεν είμαι αυτής της άποψης. Λόγω του κορωνοϊού διεκόπη ορθά το πρωτάθλημα, το πρόβλημα είναι τεράστιο όμως εδώ και καιρό. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουν του χρόνου όχι ότι σώθηκαν φέτος. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο. Το επαγγελματικό μπάσκετ έχει άμεση σχέση με την οικονομία. Το πρόβλημα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Πώς θα είναι οι ομάδες; Πώς θα γίνει το πρωτάθλημα. Εγώ αισθάνομαι τυχερός που δεν βρίσκομαι στη θέση που ήμουν παλαιότερα».

Για το τι φοβάται περισσότερο για την επόμενη ημέρα: «Φοβάμαι περισσότερο την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα οικονομικά.Είναι μια ευκαιρία οι παράγοντες και να εστιάσουν στο ελληνικό στοιχείο. Να σταματήσουν να παίρνουν τις φουρνιές των ξένων, να δουλέψουν στα ταλέντα της χώρας και να δούμε νέους παίκτες. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…