Κεντρική Basket League Άρης Aξιέπαινες κινήσεις από τον SUPER 3 (vid)

Aξιέπαινες κινήσεις από τον SUPER 3 (vid)

super

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη, ο SUPER 3, o oποίος είναι πάντα κοντά στο τμήμα μπάσκετ των “κιτρίνων” και παίζει σπουδαίο ρόλο στο να δημιουργείται εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Παλέ, προχώρησε σε σειρά αξιέπαινων κινήσεων κατά το διάστημα της πανδημίας και έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον SUPER 3: 

“Παιδιά αυτής της κοινωνίας είμαστε και φέρουμε πολλά κουσούρια της, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται, ζωντανές. Μια τέτοια αξία είναι και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωση πως σ’ αυτή την περίοδο που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης, θα βοηθάμε αθόρυβα αλλά και οργανωμένα αν χρειαστεί. Κι αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα, δεν ξέρουμε αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς οπαδούς, δεν ξέρουμε αν και μόνο που το σκεφτόμαστε είναι εγωιστικό όταν τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα. Ξέρουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και να είσαι.

Έτσι λοιπόν, εδώ και δύο μήνες, στηρίξαμε μεμονωμένους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, ενώ ταυτόχρονα πολλοί από εμάς βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για να κρατήσουμε όρθια την πόλη του ΘΕΟΥ: στα νοσοκομεία, στα ντελίβερυ, στις υπηρεσίες καθαριότητας, στα εργοστάσια που δεν έκλεισαν, στα σούπερ μάρκετ. Και ήταν ΑΥΤΟΣ που μας έκανε να παίρνουμε κουράγιο.

Τέλος αυτές τις μέρες, με πρωτοβουλία του συνδέσμου που στήριξαν και άλλα αδέρφια, μαζέψαμε χέρι με χέρι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και αγοράσαμε είδη πρώτης ανάγκης για να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία συνανθρώπων μας που ζουν στο Χαρίσειο γηροκομείο στην Τούμπα αλλά και το κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων στη Μενεμένη.

Αδέρφια, στην πόλη μας και σε κάθε πόλη που υπάρχουν ΑΡΕΙΑΝΟΙ:

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

ΥΓ1. Οπαδός = άνθρωπος
ΥΓ2. Οι δράσεις αυτές μπορούν να γίνουν και χωρίς χορηγίες από κάποιον χρηματοδότη ΚΑΙ χωρίς φωτογραφίες με δημαρχαίους και περιπολικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ανακοίνωσε την παραμονή του Τολιόπουλο (vid)

Παίκτης του Άρη θα παραμείνει ο Βασίλης Τολιόπουλος. Οι υπογραφές στο συμβόλαιο που θα …