Κεντρική NBA Ατζέντης Καμπάτσο: “Μιλάμε με ομάδες του NBA”

Ατζέντης Καμπάτσο: “Μιλάμε με ομάδες του NBA”

facundo campazzo real madrid

Ο Φακούντο Καμπάτσο πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή χρονιά και φαίνεται ότι θα κερδίσει ένα εισιτήριο για το ΝΒΑ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού καλαθοσφαιριστή, Κλαούντιο Βιλανουέβα, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης της Ρεάλ είναι στο στόχαστρο ομάδων του ΝΒΑ, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο τη δεδομένη στιγμή.

“Αυτό το θέμα για τον Καμπάτσο και το ΝΒΑ προέκυψε από ένα tweet από την Κροατία. Θα σας πω κάτι για να είμαι ξεκάθαρος. Τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι σκάουτερ του ΝΒΑ έχουν μιλήσει μαζί μου χίλιες φορές για να ρωτήσουν. Ο Καμπάτσο εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη και όντας ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη, σημαίνει ότι είναι ένας εκ των τριών κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη. Αν το ΝΒΑ δεν έχει το βλέμμα στραμμένο σε έναν εκ των καλύτερων, θα ήταν τρελό.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν έχουν γίνει συζητήσεις και επίσης σήμερα το ΝΒΑ δεν ξέρει πώς θα ολοκληρωθεί και αν τελειώσει τώρα, πώς θα αρχίσει η επόμενη. Δεν ξέρουν το σάλαρι καπ. Έτσι, μου λέτε αν με ρώτησαν για τον Καμπάτσο; Θα σας πω ναι, χιλιάδες φορές. Όμως σήμερα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…