Κεντρική Διεθνή Βούγιανιτς: “Έφυγα από τον Παναθηναϊκό γιατί ήρθαν Σπανούλης και Γιασικεβίτσιους”

Βούγιανιτς: “Έφυγα από τον Παναθηναϊκό γιατί ήρθαν Σπανούλης και Γιασικεβίτσιους”

vujanic

Ο Μίλος Βούγιανιτς αν και είχε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στον Παναθηναϊκό (2006-07) κατακτώντας την Ευρωλίγκα, αποχώρησε από την ομάδα επειδή θα μειωνόταν κατά πολύ ο χρόνος συμμετοχής του με την έλευση των Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «maxbetsport.rs». Παράλληλα, o Σέρβος, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στον Πανιώνιο, παραδέχθηκε ότι μετά την αποχώρηση του από το τριφύλλι η πορεία του πήρε την κατιούσα και είχε χάσει το ενδιαφέρον του για το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Μετά τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα το 2005/06) και την επόμενη σεζόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μου έδειξε κατανόηση. Θυμάμαι που μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε θα ήμουν έτοιμος να παίξω. Εκείνη τη σεζόν είχαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη με αστέρια σε κάθε θέση και κατακτήσαμε τα πάντα, ακόμη και την Ευρωλίγκα. Εκείνη τη σεζόν είχα ρόλο, ήμουν ευχαριστημένος και γενικά είχα μία πολύ καλή περίοδο στην Αθήνα. Όμως, μετά το τέλος εκείνης της σεζόν συμφώνησα να φύγω από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα μειώνονταν αρκετά τα λεπτά μου, αφού επέστρεψε ο Σπανούλης και αποκτήθηκε ο Γιασικεβίτσιους».

Για την συνέχεια της καριέρας του μετά τον Παναθηναϊκό: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά τον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου πήρε την κατηφόρα. Όλο και περισσότερο έχανα το μπάσκετ, μου ήταν δύσκολο να προπονηθώ, χαιρόμουν όλο και λιγότερο όταν ήμουν στο παρκέ και όταν νικούσα. Τη μία μπορεί να έβαζα 30 πόντους και στο επόμενο ματς να έβαζα 4. Στο τέλος, απλά ανυπομονούσα να σταματήσω το μπάσκετ και αυτό έγινε. Παρ’ όλα, πήγαινα κάθε μέρα για προπόνηση, ώστε να διατηρώ σε καλή κατάσταση το κορμί μου, αλλά ξανά ήρθαν οι τραυματισμοί, οι οποίοι στο τέλος “σκότωσαν” αυτή την αγάπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…