Κεντρική NBA Βανέσα για Κόμπι : «Να ήταν μαζί μας, να το γιορτάζαμε»
NBA

Βανέσα για Κόμπι : «Να ήταν μαζί μας, να το γιορτάζαμε»

vanesa bryant

Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι… μέλος της τάξης του 2020, που θα περάσει στο Hall of Fame, κάτι που αποτελεί την ύψιστη τιμή για έναν άνθρωπο του μπάσκετ. Βεβαίως και θα έμπαινε ο Black Mamba στην παρέα των ξεχωριστών, αλλά κάπως αλλιώς είχαμε φανταστεί όλοι την είσοδό του. Περιμέναμε να δούμε το χαμόγελό του, να αγκαλιάζεται με τη σύζυγο και τις κόρες του, να τους αφιερώνει την τιμή.

«Είναι εκπληκτικό επίτευγμα κι ιδιαίτερα τιμητικό. Είμαστε περήφανοι για τον Κόμπι. Μακάρι να ήταν μαζί μας να το γιορτάζαμε, αλλά είναι σίγουρα το μεγαλύτερό του κατόρθωμα στο ΝΒΑ. Όλα όσα κατάφερε ως αθλητής είχαν αυτό το αντίκρισμα. Είμαστε περήφανοι για αυτόν» δήλωσε η σύζυγός του Βανέσα, μαθαίνοντας πως κι επίσημα ο αδικοχαμένος Μπράιαντ είναι υποψήφιος για το Hall of Fame.

Είναι δεδομένο πως παρότι καθένας που περνά και μπαίνει στη συγκεκριμένη «παρέα» είναι ξεχωριστός, έχει κάνει σπουδαία πράγματα για το άθλημα, ο Κόμπι θα επισκιάσει τους πάντες και τα πάντα. Κι αν οι καιροί το επιτρέψουν, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, στις 29 Αυγούστου (ενδεχομένως κι αργότερα), στο Σπρίγκφιλντ της Μασαχουσέτης, θα εκτυλιχθούν στιγμές λατρείας, αλλά και οδύνης, για τον χαμό του Κόμπι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα αποτελέσματα του NBA

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA Πολύ καλή εμφάνιση του Βεζένκοφ παρά την ήττα,…