Κεντρική A2 To Αγρίνιο έκανε ανάκριση στον Θοδωρή Τεπετίδη (pics)
A2

To Αγρίνιο έκανε ανάκριση στον Θοδωρή Τεπετίδη (pics)

Ο Θοδωρής Τεπετίδης στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου και βοήθησε την ομάδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Αγρινίου έκανε ανάκριση στον 31χρονο καλαθοσφαιριστή και ο έμπειρος αθλητής μίλησε για την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Αγρινίου, για τις στιγμές που θυμάται, για την πορεία της ομάδας και για τη σχέση του με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Θοδωρή πως είχες αποφασίσει να αποδεχτείς την πρόταση του Α.Ο. Αγρινίου το καλοκαίρι του 2011;
Υπήρχαν πράγματα που μου έδειξαν ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για κάτι καλό. Ο τρόπος προσέγγισης της ομάδας, σε συνδυασμό με την επικοινωνία που είχα με τον κόουτς Διαμαντάκο, καθώς και το όραμα και το πλάνο της Διοίκησης, με έκαναν να πω το ναι και να έρθω στην ομάδα.

– Τι πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο για να έρθει η άνοδος εκείνη τη χρονιά;
Παρόλο που ήμασταν στο τοπικό πρωτάθλημα, η λειτουργία της ομάδας ήταν επαγγελματική, γεγονός που με έκανε να μπω πιο γρήγορα στο κλίμα. Αυτό που πιστεύω ότι έφερε την άνοδο ήταν ο συνδυασμός της σωστής λειτουργίας της Διοίκησης και οι σχέσεις μεταξύ μας, καθώς πραγματικά ήμασταν σα μία οικογένεια.

– Ποιες στιγμές έχουν μείνει στο μυαλό σου είτε ήταν καλές είτε δύσκολες;
Μία από τις καλύτερες στιγμές μου με την ομάδα ήταν η νίκη μέσα στη Βόνιτσα, που με το διπλό “κλειδώσαμε” την άνοδο και ξέραμε ότι γράψαμε ιστορία για το Σύλλογο και ότι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Από την άλλη πλευρά περνούσαμε δύσκολα μετά από ήττες, με τον κόουτς Διαμαντάκο να μας τρέχει πολύ (Αυτά τα 7αρια ακόμα τα θυμάμαι… ξέρει αυτός…), καθώς και μετά από μια ήττα στην Καλαμάτα, όπου τα ακούσαμε για τα καλά από τον κόουτς!

– Σου κάνει εντύπωση η πορεία της ομάδας;
Παρακολουθώντας την πορεία της ομάδας δε μου έκανε καθόλου εντύπωση οτί ήταν ανοδική. Ο κόουτς Διαμαντάκος έχει δημιουργήσει σταθερές βάσεις σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τις επιλογές της, ενώ και ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

– Στο γεγονός αυτό οφείλεται η πορεία και φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία;
Θεωρώ ότι αυτό μετράει και για τη φετινή πορεία της ομάδας σε μια πολύ ανταγωνιστική Α2. Είναι κάτι που θα την βοηθήσει και στη συνέχεια και θεωρώ ότι με υπομονή, θα μπορέσει να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα.

– Τι θέλεις να πεις στον κόσμο και σε όσους γνώρισες στο Αγρίνιο;
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους στο Αγρίνιο, καθώς και τον κόσμο που με αγκάλιασε, με έκανε πραγματικά να νιώσω ένα με αυτούς και να περάσω από τις καλύτερες χρονιές μου! Εύχομαι τα καλύτερα στο Σύλλογο και με υπομονή να εκπληρώσει όλους τους στόχους του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 Εθνική: Οι σημερινές διαδικτυακές μεταδόσεις

Μεγάλα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορ…