Κεντρική NBA Στο Μιλγουόκι περισσεύει η αλληλεγγύη
NBA

Στο Μιλγουόκι περισσεύει η αλληλεγγύη

giannis antetokounmpo bucks magic

Στο γήπεδο πηγαίνεις για να δεις τους αστέρες του ΝΒΑ, να καρφώνουν, να βγάζουν θεαματικές φάσεις. Αλλά για να συμβεί αυτό, για να λειτουργήσει ο μηχανισμός κάποια γρανάζια βρίσκονται σε αέναη κίνηση. Αναφερόμαστε σε αυτούς, που κανείς δεν ξέρει το όνομά τους, τους εργαζόμενους στο γήπεδο, στους ταξιθέτες, στους παρκαδόρους, σε όλους εκείνους, που αποτελούν μέρος ενός συστήματος, το οποίο έχει μάτια μόνο για τους σταρ.

Μόνο που οι σταρ στο Μιλγουόκι έκαναν το χρέος τους, έδειξαν την αλληλεγγύη τους. Την αρχή έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (πρόσφερε 100.000 δολάρια στους εργαζόμενους στο Fiserv Forum), ο Κρις Μίντλετον πήρε την ασίστ και τη μετέτρεψε σε καλάθι (έκανε ισόποση προσφορά) κι η ιστορία ξεκίνησε. Οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες των Μπακς μάζεψαν συνολικά 1.000.000 δολάρια, ποσό που θα διατεθεί στους part-time εργαζόμενους στο Fiserv Forum.

«Οι εργαζόμενοι είναι πάντα εκεί για μας, μέρα και νύχτα, και τώρα θέλουμε να είμαστε κι εμείς εκεί γι’ αυτούς» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας του ΝΒΑ, Άλεξ Λάσρι. Όλοι όσοι πλήττονται από τον κορωνοϊό σε οικονομικό επίπεδο, θα πάρουν το βοήθημα, που συγκέντρωσε ο οργανισμός των Μπακς, στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…