Κεντρική Β' Εθνική Σπουδαία κίνηση από τον Πανερυθραϊκό! (pic)

Σπουδαία κίνηση από τον Πανερυθραϊκό! (pic)

Την ώρα που πολλές ομάδες προχωρούν σε περικοπές και η κουβέντα για τις απολαβές παικτών προπονητών και λοιπών εργαζομένων είναι στην πρώτη γραμμή, ο Πανερυθραϊκός προχώρησε σε μια φοβερή κίνηση ανθρωπιάς. Συγκεκριμένα, ο Μάρτιος καταβλήθηκε στο ακέραιο, αλλά μέρος του πήγε στο υπουργείο υγείας, συμβάλλοντας στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, με την κίνηση αυτή να αποτελεί ομόφωνη απόφαση τους συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Δωρεά χρηματικού ποσού στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και έχει αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κρίσιμα ζητήματα του τόπου, έχοντας προχωρήσει σε ουκ ολίγες σχετικές δράσεις.
Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαμε ως Τμήμα να μην συνδράμουμε στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και την προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, προκειμένου να επιστρέψουμε ξανά ΟΛΟΙ υγιείς στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής.
Έτσι, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Προέδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου, της Διοικούσας Επιτροπής, των προπονητών, των παικτών, του διοικητικού προσωπικού, του σταφ και των υπόλοιπων συνεργατών, μέρος των απολαβών του μήνα Μαρτίου θα διατεθεί ως δωρεά στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για την ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού της χώρας (ΕΣΥ, ΕΚΑΒ / γιατροί, νοσηλευτές, κλπ.), στην υπεράνθρωπη καθημερινή προσπάθεια των εργαζομένων στην Υγεία, βάζοντας το «εγώ» κάτω από το «εμείς» και θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως Ομάδα.
Καλή δύναμη σε όλους, με την ευχή να βγούμε υγιείς και πιο ενωμένοι από αυτή τη δοκιμασία!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανερυθραϊκός: Ανανέωσε για δυο χρόνια και ο Κωστόπουλος

Την ανανέωση του Αναστάση Κωστόπουλοτ για τα επόμενα δυο χρόνια γνωστοποίησε ο Πανερυθραϊκ…