Κεντρική Διεθνή Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Μπόγκουτ

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Μπόγκουτ

bogutandrew

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην ξαναδούμε στα παρκέ τον Άντριου Μπόγκουτ, καθώς σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Αυστραλός ψηλός, είχε βάλει στόχο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μετά να κρεμάσει τα παπούτσια του, ωστόσο δεν είναι αισιόδοξος ότι το σώμα του μπορεί να αντέξει τους συνεχούς ρυθμούς προπόνησης ώστε να μείνει ενεργός μέχρι του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω παίξει καθόλου μπάσκετ από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν και νιώθω ωραία που όταν ξυπνάω δεν αισθάνομαι σαν να πατάω σε γυαλιά. Μιλάμε για την καριέρα μου βέβαια που πετάγεται σε ένα πλυντήριο, αλλά πρέπει να πάρω μία απόφαση, η οποία μάλλον θα έρθει στα μέσα Μαΐου.

Για χρόνια είμαστε κοντά σε ένα μετάλλιο και πιθανότατα στα χαρτιά θα θεωρηθούμε η καλύτερη γενιά στην  ιστορία της χώρας. Εγωιστικά παίρνοντάς το, θέλω να το κάνω, αλλά θα αποφασίσει το σώμα μου. Μπορώ να σηκωθώ για να παίξω μπάσκετ οποιαδήποτε μέρα, αλλά είναι δύσκολο να το κάνω για να προπονούμαι και να κάνω βάρη 5 με 6 φορές την εβδομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…