Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Σενόλ: “Ο Σλούκας βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό”

Σενόλ: “Ο Σλούκας βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό”

sloukas olympiakos fener

Ο Κώστας Σλούκας πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, με μια δήλωση που έκανε στον ελληνικό τύπο. «Εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να μείνει, δεν θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν». Έστειλε μήνυμα, αν κι όχι άμεσα, με αυτά τα λόγια. Είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό». Ο Ισμαήλ Σενόλ, γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, γράφει αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε. Και το γράφει ανοιχτά. Πλέον κι οι γείτονες αναγνωρίζουν ότι ο Σλούκας «βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό».

Σε ανάρτηση του στο twitter αναφέρει μεταξύ άλλων πως «πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη διαπραγματεύονται ιδιωτικά με τους παίκτες και τους προπονητές τους. Αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν αφορούν μόνο τους υπόλοιπους 3 μισθούς, αλλά και τους νέους. Κι είναι αρκετά τα κλαμπ που θα περιορίσουν τον προϋπολογισμό για την επόμενη σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε δεν μπορεί να διατηρήσει τον ίδιο προϋπολογισμό το επόμενο έτος, λόγω αυτής της οικονομικής κρίσης, ανά τον κόσμο».

Όσον αφορά στον Ομπράντοβιτς «υπήρχαν πολλές εικασίες και πολλά διαφορετικά σενάρια στον ευρωπαϊκό και τουρκικό Τύπο, σχετικά με το μέλλον του Ομπράντοβιτς. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, αλλά προς το παρόν, ο Ομπράντοβιτς λέει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…