Κεντρική Διεθνή Σε λίγες μέρες αποφασίζουν στην τουρκική λίγκα!

Σε λίγες μέρες αποφασίζουν στην τουρκική λίγκα!

TBF

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της τουρκικής λίγκας. Η γειτονική χώρα ήταν μια από τις τελευταίες που προχώρησε σε αναστολή της δράσης, δεχόμενη σκληρή κριτική από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Πλέον, και με τον κορωνοϊό να έχει χτυπήσει αρκετά την χώρα, οι άνθρωποι της λίγκας καλούνται να αποφασίσουν τι μέλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της TBF:

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού. Ως τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ είχαμε πει πως θα ακολουθούσαμε τις εξελίξεις μέχρι τις 30 Απριλίου και έπειτα θα παίρναμε μια απόφαση για το πρωτάθλημα. Όμως, οι τωρινές συνθήκες απαιτούν λίγο χρόνο ακόμα. Όλα τα σενάρια είναι έτοιμα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τη συνέχεια των πρωταθλημάτων μας. Θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας τις επόμενες μέρες, με βάση όσα θα ειπωθούν από την επιστημονική κοινότητα, τους αρμόδιους φορείς και τις ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…