Κεντρική Διεθνή Ρέγες: “Αν η ΑCB ξεκινήσει χωρίς ασφάλεια θα παρθούν νομικά μέτρα”

Ρέγες: “Αν η ΑCB ξεκινήσει χωρίς ασφάλεια θα παρθούν νομικά μέτρα”

el exjugador del real madrid e internacional por espana alfonso reyes

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του ισπανικού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Πρόεδρος των Ισπανών παικτών, Αλφόνσο Ρέγες, υπογράμμισε ότι θα ακολουθήσουν τον νομικό δρόμο, αν δεν υπάρξουν οι κατάλληλες εγγυήσεις για την υγεία των αθλητών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Marca:

“Αν η ACB και οι ομάδες αποφασίσουν να συνεχίσουν τη διοργάνωση χωρίς εγγυήσεις για την υγείας των παικτών στο 100%, θα παρθούν μέτρα και θα αντιδράσουν νομικά. Εμείς θα τους υποστηρίξουμε. Πολλές παράμετροι δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα. Πρέπει να παρακολουθούμε την κατάσταση βδομάδα με βδομάδα, όμως οι περισσότεροι παίκτες είναι ξεκάθαροι ότι προτεραιότητα είναι η υγεία. Δεν είναι απλά μια γρίπη, σε καταστρέφει αυτός ο θανατηφόρος ιός. Δεν είναι παιχνίδι και δυστυχώς το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι στο πλέον αισιόδοξο σενάριο οι παίκτες θα χρειαστούν 20-30 μέρες προετοιμασίας. Αν αρχίσουμε στα μέσα Μαΐου, η διοργάνωση θα τελειώσει στις 10 Ιουλίου. Η ACB θέλει να εξαντλήσει τις ημερομηνίες, αλλά οι παίκτες δε θα δεχθούν ποτέ να παίξουν μετά από αυτή την ημερομηνία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…