Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Υπάρχει σκέψη να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα”

“Υπάρχει σκέψη να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα”

Μαυροειδής

Στην πιθανότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής σε δηλώσεις του στο MEGA στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας που έλαβε χώρα σήμερα στο ΟΑΚΑ. Ο ψηλός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη περί επανέναρξης του ποδοσφαίρου προσθέτοντας ότι μπορεί το μπάσκετ να ακολουθήσει, ενώ τόνισε ότι η αρχική απόφαση του ΕΣΑΚΕ πάρθηκε υπό τον φόβο της εξάπλωσης του ιού.

Αναλυτικά:

«Ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση. Πάμε ανάλογα με την πορεία της αντιμετώπισης του ιού. Ούτε το υπουργείο μπορεί ακόμη να πει κάτι, πρέπει να δούμε πως θα πάει η καραντίνα και όλο αυτό με το lockdown. Υπάρχει σκέψη για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πάντως εμείς είτε παίξουμε είτε δεν παίξουμε ξανά φέτος, όποια απόφαση και να παρθεί, θα είμαστε εκεί.

Υπήρχε μία αρχική απόφαση του ΕΣΑΚΕ, που μπορεί να ήταν και λόγω του φόβου από το κύμα εξάπλωσης του ιού εκείνο το πρώτο διάστημα. Στην Ελλάδα πάμε πολύ καλά στην αντιμετώπιση της επιδημίας, είναι λίγα τα κρούσματα και οι θάνατοι, ο κόσμος έχει συνετιστεί κι έχουμε κρατήσει την κατάσταση σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Όλα αυτά είναι θετικό δείγμα για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε ότι μπορεί να επανέλθει η δράση στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδούμε και για το μπάσκετ. Επιστροφή στα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο βεβαίως, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…