Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τρεις ομάδες της Ευρωλίγκα θέλουν τον Σβεντ”

“Τρεις ομάδες της Ευρωλίγκα θέλουν τον Σβεντ”

alexey shved khimki panathinaikos

Ο Αλεξέι Σβεντ πραγματοποίησε και φέτος εξαιρετική σεζόν με την Χίμκι. Οι εμφανίσεις του Ρώσου καλαθοσφαιριστή δεν πέρασαν απαρατήρητες και σε συνδυασμό ότι βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει κάνει άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Ο μάνατζερ του, Όμπραντ Φίμιτς, έκανε γνωστό πως τρεις ομάδες της Ευρωλίγκα έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους. “Για μένα, ο Σβεντ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη κι αυτή ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Έχουμε κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις με την Χίμκι για την επέκταση του συμβολαίου του και θα τις συνεχίσουμε όταν ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον της Euroleague φέτος. Έχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Euroleague, που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. Σίγουρα, όμως, θα ακούσουμε την πρόταση της νυν ομάδας του, όπου νιώθει άνετα και είναι ο αγαπημένος του κοινού”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην Izvestia.

Παράλληλα μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ: “Κάθε χρόνο υπάρχει ενδιαφέρον κι από ομάδες του ΝΒΑ. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…