Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 30%”

“Το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 30%”

Η πανδημία του κορωνοϊού όπως αναμενόταν θα φέρει νέα οικονομικά δεδομένα και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε ότι την επόμενη σεζόν το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 30%.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sportrbc.ru:

“Με αυτή την πτώση εσόδων είναι δύσκολο να περιμένουμε κάτι καλό. Πιστεύω ότι το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 30%. Από την άλλη, ελπίζω αυτή η κρίση, όπως η προηγούμενη, να ρίξει τις απαιτήσεις των παικτών. Με όλο τον σεβασμό στους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι μισθοί τους δεν καθορίζονται από τα έσοδα των ομάδων και των λιγκών, όπως στο ΝΒΑ, αλλά καθαρά από τις φιλοδοξίες των ιδιοκτητών.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ακόμη και η ΤΣΣΚΑ δεν έχει τόσους πόρους για να διασφαλίσει υψηλούς μισθούς και γενικά κανείς στην Ευρώπη δεν θα δώσει υπέρογκα ποσά, από την στιγμή που η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την επέκταση των συμβολαίων δύο παικτών, αλλά ακόμη δεν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε το μπάτζετ, γι’ αυτό έχουμε “παγώσει” όλες τις μεταγραφές άλλων παικτών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Βατούτιν ξεκαθάρισε ότι ο Τζέιμς δεν γυρίσει λόγω Ιτούδη

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε ότι ο Μάικ Τζέιμς δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ε…