Κεντρική Διεθνή “Θέλουμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, να παίξουμε ακόμα και τον Αύγουστο αν χρειαστεί”

“Θέλουμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, να παίξουμε ακόμα και τον Αύγουστο αν χρειαστεί”

Κατηγορηματικός αναφορικά με την πρόθεση της τουρκικής λίγκας να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα όταν αυτό καταστεί εφικτό εμφανίστηκε ο Χέντο Τούρκογλου σε δηλώσεις του. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας τόνισε ότι είναι διατεθειμένοι να παίξουν ακόμα και τον Αύγουστο αν χρειαστεί ώστε να υπάρξει ομαλό φινάλε στα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά:

«Η θέλησή μας είναι να επιστρέψουμε στο παρκέ και να τελειώσουμε όλα τα πρωταθλήματα. Όμως, η ανθρώπινη υγεία έρχεται πρώτη. Από τότε που αναλάβαμε την ομοσπονδία προσπαθούμε να διοικούμε με διαφάνεια. Λέμε πως η θέλησή μας είναι να προσπαθήσουμε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται φυσιολογικά.

Η διαδικασία είναι διαφορετική από αυτή που πρέπει να ακολουθηθεί στο ποδόσφαιρο. Πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές έμειναν στην Τουρκία. Όμως, οι ξένεοι μπασκετμπολίστες, ειδικά οι Αμερικανοί, επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Θα έχουμε μια σίγουρη κατάσταση τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Ίσως λίγο πιο νωρίς, ίσως λίγο πιο πριν. Όταν όλα επανέλθουν στο φυσιολογικό, θέλω να παίξουμε τα πρωταθλήματα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο. Μετά θα οργανώσουμε την νέα σεζόν.

Προς το παρόν, οι περισσότεροι ξένοι παίκτες έχουν επιστρέψει στις χώρες τους. Όταν αρχίσει αυτό το ταξίδι, θα τους φέρουμε πίσω στην Τουρκία. Θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα; Όλα αυτά θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όταν έχουμε σίγουρο πλάνο. Ύστερα θα σχεδιάσουμε για τη σεζόν 2020-2021. Φυσικά, πάντα σκεφτόμαστε και το χειρότερο σενάριο και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό, αλλά δεν θέλουμε να μιλάμε για το συγκεκριμένο τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπούργος – Στρασμπούρ 81-70: Ξέσπασε στο τέταρτο και πάει για το back to back

Την ευκαιρία να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον τίτλο του Baskertball Champion…