Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλω να μαθαίνω και να γίνομαι καλύτερος καθημερινά” (vid)

“Θέλω να μαθαίνω και να γίνομαι καλύτερος καθημερινά” (vid)

Σφαιρόπουλος

Στον Γιάννη Σφαιρόπουλο εστίασε η Ευρωλίγκα, και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ και ένα χρόνο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα, ενώ για την ομάδα του εστίασε στην νοοτροπία νικητή που θέλει να έχουν. Παράλληλα με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για εκείνον ο Ντένι Αβντίγια και ο Οθέλο Χάντερ.

Αναλυτικά:

“Όταν ανέλαβα τη Μακάμπι ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε να διεκδικούμε μια θέση στα play offs ως την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω στο χαρακτήρα των παικτών μας, στη νοοτροπία τους και αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια σκληρή ομάδα και να παίζει ο ένας για τον άλλον. Έβαλα κάποιες αρχές σε άμυνα και επίθεση και πρέπει να λειτούργησαν, αφού παίζουμε καλύτερα. Θέλω να μαθαίνω καθημερινά, να γίνομαι καλύτερος, να επηρεάζω θετικά τους παίκτες μου, ανεξάρτητα από τίτλους και νίκες. Αυτή τη νοοτροπία νικητή θέλω να μεταφέρω και στην ομάδα”.

“Είχα αγωνιστεί για τον κόουτς και στον Ολυμπιακό και είχαμε τρομερή συνεργασία. Τον σέβομαι ως άνθρωπο και προπονητή”, δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ.

Ο Αβντίγια από την πλευρά του πρόσθεσε: “Έχει πολλές γνώσεις για το μπάσκετ και προστατεύει όλους τους παίκτες. Κάνει σπουδαία δουλειά και το μέλλον την Μακάμπι είναι ευοίωνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…