Κεντρική Διεθνή “Θα ήταν ενδιαφέρον να αγωνιστεί ο Χαπ στην εθνική Ιταλίας, αν τελικά πάρει το διαβατήριο”

“Θα ήταν ενδιαφέρον να αγωνιστεί ο Χαπ στην εθνική Ιταλίας, αν τελικά πάρει το διαβατήριο”

happ kremona

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ίθαν Χαπ στην εθνική Ιταλίας μίλησε σε ιταλικά μέσα ο Ρομέο Σακέτι. Ο Αμερικανός σέντερ της Κρεμόνα, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, προσπαθεί να πάρει ιταλικό διαβατήριο, καθώς και οι παππούδες του είναι Ιταλοί, με τον Σακέτι να βλέπει πολύ θετικά την προοπτική της συμμετοχής του και στην εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακέτι:

«Θα ήταν ένα ενδιαφέρον σενάριο. Προς το παρόν όμως μιλάμε μόνο ένα υποθετικό σενάριο, από την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει λάβει ακόμη το διαβατήριό του. Αυτές τις ημέρες έχω μιλήσει με τον πατέρα του Πάολο Μπανκέρο, ενός ακόμη ενδιαφέροντος ταλέντου για την ομάδα. Εκείνος έχει τη δυνατότητα να πάρει το διαβατήριο από πρώτης γενιάς συγγενή, ενώ ο Ίθαν Χαπ από δεύτερης. αυτήν την στιγμή, οι κανόνες επιτρέπουν μόνο μία τέτοια περίπτωση παίκτη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ποιος είναι ο Ίθαν Χαπ και τι μπορεί να δώσει».

Παράλληλα, σε συλλογικό επίπεδο ήδη έχει ακουστεί το ενδιαφέρον των Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο για τον Χαπ, οι οποίες ωστόσο για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να πληρώσουν μια μικρή ρήτρα στον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν τελικά καταφέρει να πάρει το διαβατήριο, οι μετοχές του στην Ευρώπη θα ανεβούν κατακόρυφα μιας και θα είναι κοινοτικός.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …