Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Προτεραιότητα μου να μείνω στη Φενέρμπαχτσε”

“Προτεραιότητα μου να μείνω στη Φενέρμπαχτσε”

zeliko obradovic

Το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει αμφίβολο, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος προπονητής τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι η παραμονή του στην τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά:

“Ο λόγος που δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια το τελευταίο διάστημα είναι η δύσκολη κατάσταση που όλοι μαζί καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε. Από τη στιγμή που ανεστάλησαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες και οι προπονήσεις, είμαι σε συνεχή επαφή με τον general manager της ομάδας και τους συνεργάτες του, όπως επίσης με τους βοηθούς μου και τους παίκτες του κλαμπ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι όλα τα μέλη της Φενέρμπαχτσε και οι οικογένειες τους να είναι σε καλή κατάσταση. Έχω επίγνωση του πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με όλους ώστε να εκτιμήσουμε σωστά τα δεδομένα και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μου κατάσταση, θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα. Είμαι προπονητής της Φενέρμπαχτσε ως το 2020 και ό,τι κάνω αυτή την περίοδο, το κάνω σκεπτόμενος το καλό της Φενέρ. Όσον αφορά τα σενάρια για το συμβόλαιο μου και την πιθανότητα επέκτασης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από το κλαμπ ή από οποιαδήποτε άλλη ομάδα! Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση μέχρι τώρα! Έχω μια αρχή στη ζωή μου! Δεν μιλάω με κανένα άλλο κλαμπ ενώ δεσμεύομαι με συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Όλες οι δήθεν πληροφορίες που εμπλέκουν το όνομα μου με άλλες ομάδες είναι αναληθείς και fake news! Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ακριβής, για την επόμενη σεζόν προτεραιότητα μου είναι να παραμείνω προπονητής της Φενέρμπαχτσε και αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω στους φίλους της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…