Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πιο πολύ θέλω να με θυμούνται για το ήθος μου”

“Πιο πολύ θέλω να με θυμούνται για το ήθος μου”

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά από μια σεζόν στον επέστρεψε φέτος στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΚ. Ο αρχηγός της ένωσης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε ο προπονητής του στην αρχή της σεζόν, το τι θέλει να θυμάται ο κόσμος από την καριέρα του αλλά και το μέλλον του στον χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Για την κριτική στον προπονητή του στην αρχή της σεζόν: «Μπορώ να θυμηθώ φάση μέσα στο Ρέθυμνο. Χάσαμε στο Ρέθυμνο και έγιναν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο. Εμφανίστηκε εκεί μπροστά ο Μαυροειδής και τους λέω «παιδιά σε δύο μήνες θα δείτε τι θα γίνει. Σας δίνω το λόγο μου». Μετά από 2-3 μήνες ήρθαν στο Ηράκλειο στον τελικό Κυπέλλου και μού είπαν «τήρησες το λόγο σου, σού δίνουμε το χέρι». Τους είπα «ακούστε με, πριν από δύο χρόνια στην αρχή της χρονιάς δείτε τι κάναμε και πού ήμασταν, μην βιάζεστε».

Σχετικά με την καριέρα του, δήλωσε: «Γενικά για την καριέρα μου έχω πετύχει αυτά που ονειρευόμουν και ήθελα, από όταν ήμουν μικρός. Έχω κάνει μια καριέρα όχι για τίτλους. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων για το ήθος και τι πέρασα, αλλά και τι προσπάθησα να περάσω στους νέους. Αυτό πιο πολύ θέλω να πω για την καριέρα μου.

Δεν είναι προτεραιότητα οι τίτλοι. Πιο πολύ θέλω να θυμούνται τον Μαυροειδή για το ήθος, γι’ αυτά που υπηρέτησε, για το πώς θα τον θυμούνται. Η επιστροφή μου ήταν και ένα παράσημο μετά απ’ όλα αυτά που πέρασα, να γυρίσω και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μεγάλη επιτυχία».

Όσο για το μέλλον του, διευκρίνισε: «Περνάνε τα χρόνια, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι αυτός που ήμουν μικρός. Το καταλαβαίνω και λόγω ηλικίας. Εγώ προσπαθώ, όσο μπορώ, να δίνω ό,τι μπορώ για την ομάδα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό με ενδιαφέρει, αυτό θέλω να κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει και φέτος. Έτσι κι αλλιώς κάπου κοντά στην ΑΕΚ θα είμαι. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά κάπου εκεί τριγύρω θα είμαι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αγγέλου: «Δεν βρήκα καμένη γη στην ΑΕΚ»

Καλεσμένος της εκπομπής «pick n roll» της cosmote tv ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου και μεταξύ άλ…