Κεντρική Διεθνή “Οριστικά τέλος για μένα η εθνική, έγιναν περικοπές 50%” (vid)

“Οριστικά τέλος για μένα η εθνική, έγιναν περικοπές 50%” (vid)

giannis bourousis

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Γιάννη Μπουρούση για αποχώρηση από την εθνική ομάδα, όπως δήλωσε σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση. Παράλληλα, ο έμπειρος σέντερ χαρακτήρισε τρελό το σενάριο να ολοκληρωθεί η ισπανική λίγκα στα Κανάρια νησιά ενώ παραδέχθηκε ότι στην Γκραν Κανάρια έγιναν μειώσεις ύψους 50%.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην Ισπανία με την πανδημία: «Οι Ισπανοί πήραν τα μέτρα λίγο αργά ενώ στην Ελλάδα ήμασταν σωστοί σε αυτή τη διαδικασία. Τώρα βρισκόμαστε σε μια καμπύλη που μπορεί να σταθεροποιηθεί όμως υπάρχουν ακόμη κρούσματα που προκύπτουν κάθε μέρα. Δεν έχει γίνει άρση περιορισμών, αντίθετα σήμερα μας ενημέρωσαν πως θα μείνουμε στο σπίτι ως τις 27 Απριλίου. Εδώ στην Ισπανία και στο Λας Πάλμας δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι ούτε με μήνυμα, απαγορεύεται η κυκλοφορία».

Για το ενδεχόμενο η ισπανική λίγκα να συνεχιστεί στα Κανάρια Νησιά: «Θεωρώ ότι είναι κάτι τρελό, γιατί να το σκέφτονται και γιατί να γίνει; Υπάρχει πανδημία, κακώς το σκέφτονται, το πρωτάθλημα θα έπρεπε να είχε ήδη διακοπεί οριστικά. Δεχθήκαμε μείωση 50% στα συμβόλαια για τους μήνες που έχουν απομείνει, κάτι το οποίο αποδεχθήκαμε και είναι φυσιολογικό. Για εμάς δεν είναι και το τέλος του κόσμου».

Για το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την φανέλα της εθνικής: «Η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα είναι οριστική. Θα προσπαθήσω να παίξω ακόμα έναν χρόνο αν οι συνθήκες είναι καλές. Να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα, αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…