Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Όλα είναι φανταστικά στην Βαρκελώνη, θέλω να μείνω αρκετά χρόνια εδώ”

“Όλα είναι φανταστικά στην Βαρκελώνη, θέλω να μείνω αρκετά χρόνια εδώ”

Euroleague

Απόλυτα ικανοποιημένος με την ζωή στην Βαρκελώνη είναι ο Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος μίλησε στο κανάλι της Ευρωλίγκας και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο Αμερικανός ψηλός αναφέρθηκε στην επιστροφή στην δράση μετά την καραντίνα τονίζοντας ότι θα είναι αρκετά δύσκολο να βρουν ξανά συνοχή.

Αναλυτικά:

Για τις εντυπώσεις του από την Βαρκελώνη: «Η Βαρκελώνη είναι μία τρομερή πόλη και ένα από τα καλύτερα μέρη που έχω πάει εγώ και η οικογένειά μου. Ο καιρός, το μπάσκετ… Όλα είναι φανταστικά. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, που όταν βγαίνεις το χαίρεσαι. Είναι μία ευλογία για μένα και είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στο παρκέ και να περάσω αρκετά χρόνια εδώ»

Για το πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Το πιο δύσκολο για εμάς θα είναι να αποκτήσουμε ξανά τη συνοχή που είχαμε ως ομάδα και τον τρόπο που ο ένας ήξερε το παιχνίδι του άλλου. Αλλά, αυτή η κατάσταση θα τους επηρεάσει όλους, όχι μόνο εμάς. Όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή, εάν καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη σεζόν. Θα παίξει ρόλο το ποιος κατάφερε να διατηρήσει τη φόρμα του».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …