Κεντρική NBA “O Πίπεν ζήλευε τον Τζόρνταν”
NBA

“O Πίπεν ζήλευε τον Τζόρνταν”

pippen

Αρκετά ενδιαφέροντα είπε ο μάνατζερ του Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φολκ, σε ραδιοφωνική συνέντευξη του σε Αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ τον οποίων ότι αν ο MJ έπαιζε σήμερα θα είχε 50-60 πόντους μέσο όρο. Παράλληλα, ορμώμενος από κάποιες δηλώσεις που Σκότι Πίπεν αναφορικά με την σύγκριση του “Air Mike” με τον Λεμπρόν, έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί λέγοντας ότι ο “Ινδιάνος” ζήλευε τον GOAT.

Αναλυτικά:

«Με την μηδενική άμυνα που παίζεται σήμερα, χωρίς hand-checking και με τους κανόνες που υπάρχουν, ο Μάικλ Τζόρνταν θα είχε μέσο όρο 50-60 πόντους! Και θα σούταρε με ποσοστό 75% στα σουτ εντός παιδιάς. Αν δεν μπορούσες να τον παίξεις με hand-checking θα ήταν ασταμάτητος» δήλωσε αναφορικά με το τι θα έκανε σήμερα.

Για τον Πίπεν δήλωσε: «Ο Πίπεν ζήλευε τον Μάικλ. Έχει πει κατά καιρούς διάφορα πράγματα που δείχνουν ότι ο Λεμπρόν είναι καλύτερος του Τζόρνταν. Αν είσαι ο Σκότι Πίπεν και ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκείνος που ουσιαστικά έφτιαξε την καριέρα σου και είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά, οτιδήποτε αρνητικό και αν πιστεύεις, απλά κράτα το για τον εαυτό σου. Είδαμε στο ντοκιμαντέρ ότι ήθελε να μείνει εκτός ο Πίπεν για χαζούς ρόλους. Για ημικρανία. Πιστεύει κανείς ότι ο Μάικλ θα έχανε ματς για τέτοιον λόγο; Μόνο αν του έδεναν το πόδι δεν θα έπαιζε…»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…