Κεντρική NBA “Ο Λεμπρόν προσπαθεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν” (pic)
NBA

“Ο Λεμπρόν προσπαθεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν” (pic)

ΛεΜπρόν

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Λεμπρόν Τζέιμς στην οποία αναφέρει πως σκέφτεται να φτιάξει βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ρομπ Πάρκερ, ο οποίος είναι γνωστός πολέμιος του “βασιλιά”, θεωρεί ότι με βάση το timing της ανάρτησης του, θέλει να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 19/4 στο ΕSPN και 20/4 στο Netflix.

Συγκεκριμένα, ο Λεμπρόν ανέφερε στην ανάρτηση του: “Σκέφτομαι να βγάλω μερικά από τα πιο αξέχαστα παιχνίδια και στιγμές από την καριέρα μου. Ίσως μέσω Instagram LIVE ή απλά να τα γράψω και να τα βγάλω κάποια άλλη στιγμή”.

Η αντίδραση του Πάρκερ ήρθε μέσα από το podcast του με τον Κρις Μπρουσάρντ, και ανέφερε:

“Ο ΛεΜπρον Τζέιμς επιχειρεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν. Τι περίεργη στιγμή για να πει κάτι τέτοιο ξαφνικά, όταν μόλις είχαν ανακοινώσει ότι ξεκινάει σε λίγο καιρό η προβολή του ντοκιμαντέρ. Είναι μια κλασική κίνηση του ΛεΜπρον. Πόσο βολικό. Ο Μάικλ Τζόρνταν περιμένει το ντοκιμαντέρ να βγει στη δημοσιότητα και τώρα ο ΛεΜρπον αποφασίζει ότι θέλει να βγάλει τις καλύτερες στιγμές του, σαν έναν τρόπο για να συνεχίσει να παλεύει να τον φτάσει και να πείσει τον κόσμο ότι είναι καλύτερος από εκείνον”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με φοβερό Σιάκαμ έκαναν το μπρέικ οι Πέισερς και 1-1

Οι Πέισερς έκαναν το 1-1 στη σειρά με τους Μπακς. Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Πέισερς μέσα στο …