Κεντρική Διεθνή “O κόσμος παραμένει ηλίθιος και ανεύθυνος”

“O κόσμος παραμένει ηλίθιος και ανεύθυνος”

Με τους… ανεύθυνους που αγνοούν τις οδηγίες των ειδικών τα έβαλε ο Αντρέα Τρινκέρι σε δηλώσεις του στην «Kurir», τονίζοντας ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει παντού. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός της Παρτίζαν, παραδέχθηκε ότι θα επηρεάσει και τον αθλητισμό η πανδημία, αλλά θα βρει τον δρόμο του.

Αναλυτικά:

«Περνάω τον χρόνο μου στο σπίτι. Το Μιλάνο είναι η πόλη των… νεκρών, μπορεί να πας στο σούπερ μάρκετ και να περιμένεις δύο και τρεις ώρες. Τώρα, έχουν βγάλει και κάποιες εφαρμογές για τα κινητικά για να το αποφεύγεις αυτό. Πριν από μία εβδομάδα ήρθα εδώ, από τη Σερβία, οπότε θα χρειαστεί να μπω σε καραντίνα για μερικές ημέρες ακόμη, μέχρι να μπορώ να βγω».

Για τον αριθμό των καθημερινών θανάτων και κρουσμάτων από τον κορωνοϊό: «Προσπαθώ να μην κοιτώ τους αριθμούς, γιατί αν το κάνω θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα περάσει, ενώ λαμβάνω ως μήνυμα την πανδημία. Ως μήνυμα του πώς θα πρέπει να ζούμε στον πλανήτη. Ωστόσο, ακόμη και τώρα βλέπω και περίεργες συμπεριφορές. Ο κόσμος παραμένει ηλίθιος και ανεύθυνος! Εδώ στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, στη Σερβία… Παντού τα ίδια».

Για τη ζημιά που θα φέρει στον αθλητισμό η πανδημία: «Προφανώς και θα φέρει ζημιές στον αθλητισμό, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Ο αθλητισμός θα τις υποστεί, αλλά πολύ λιγότερο απ’ όσο θα υποστεί τη ζημιά ο τουρισμός, για παράδειγμα. Χωρίς τον αθλητισμό δεν υπάρχει ζωή. Έχει φέρει αρκετή χαρά στην ανθρωπότητα, οπότε θα επιβιώσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

«Σπουδαίος ο ρόλος του Ιτούδη στις επιτυχίες»

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρά τα όσα ακούγονταν περί αποχώρησης του από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχ…