Κεντρική Διεθνή “Ο Διαμαντίδης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης”

“Ο Διαμαντίδης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης”

Εφές

Ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε σε σερβικό μέσο και αποκάλυψε ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον οποίο έχει πολλά κοινά στο παιχνίδι του. Ο γκαρντ της Εφές εστίασε στον τρόπο με τον οποίο ο “3D” γέμιζε την στατιστική του συνεισφέροντας σε πολλούς τομείς ενός παιχνιδιού, ενώ από το ΝΒΑ ξεχώρισε τους Τζόρνταν, Κιντ και Νας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Sportklub”:

«Τα περισσότερα στιγμιότυπα παίκτη που έχω παρακολουθήσει είναι αυτά του Δημήτρη Διαμαντίδη, γιατί είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Το σκεφτόμουν πρόσφατα πως έχει πολλά κοινά ο τρόπος παιχνιδιού μας. Όταν παίζουμε μας αρέσει να γεμίζουμε την στατιστική, με πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, ενώ μας αρέσει να παίζουμε και άμυνα.

Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που επηρέαζε την ομάδα του, καθώς θα μπορούσε να ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ματς, έχοντας μόλις επτά πόντους. Κι αυτό πάντα με εντυπωσίαζε. Εκτός από εκείνον, φυσικά και μου αρέσει ο Τζόρνταν, όπως και όλο τον κόσμο, ενώ μου άρεσε να παρακολουθώ τον Στιβ Νας, καθώς ήταν εξαιρετικός στις ασίστ, όπως επίσης και ο Τζέισον Κιντ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…