Κεντρική NBA “Να καταλάβουμε την σοβαρότητα της κατάστασης, θα είναι δύσκολο να βρούμε τους ρυθμούς μας”
NBA

“Να καταλάβουμε την σοβαρότητα της κατάστασης, θα είναι δύσκολο να βρούμε τους ρυθμούς μας”

furkan korkmaz sixers blazers e1572768530309

Για το πως βιώνει την κατάσταση στις ΗΠΑ με την πανδημία του κορωνοϊού μίλησε ο Φουρκάν Κορκμάζ στην «Milliyet», τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Παράλληλα, ο Τούρκος γκαρντ των Σίξερς αναφέρθηκε στην συνέχεια της σεζόν – αν υπάρξει – τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολο για τους παίκτες να βρουν ρυθμό μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να καταλάβουμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε για τόσο μεγάλο διάστημα στο σπίτι. Ούτε και το καλοκαίρι καθώς υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις. Η διακοπή λόγω της πανδημίας είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Δεν το έχουμε συνηθίσει. Εγώ παραμένω σπίτι από τις 12 Μαρτίου. Παρακολουθώ ταινίες, σειρές, παίζω FIFA. Είναι λίγο δύσκολα όμως», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν επιστρέψει η κανονικότητα θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε τους ρυθμούς μας. Θα είναι σαν να ξεκινά από την αρχή η χρονιά. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω κάνει ούτε ένα σουτ εδώ και έναν μήνα. Όμως προς το παρόν είναι δύσκολο να προπονείσαι ατομικά στο σπίτι χωρίς να ξέρεις πότε θα παίξεις ξανά μπάσκετ. Η ομάδα στέλνει εξοπλισμό, φαγητό και προσέχει όλους τους παίκτες. Όμως είναι πολύ άσχημο να μην ξέρεις πότε θα παίξεις»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…