Κεντρική Διεθνή “Μου λείπουν τα βράδια στο Forum αλλά ήταν σωστή η διακοπή”

“Μου λείπουν τα βράδια στο Forum αλλά ήταν σωστή η διακοπή”

giorgio armani

Ο ιδιοκτήτης της Αρμάνι Μιλάνο, Τζιόρτζιο Αρμάνι μίλησε στο  “Gazzetta dello Sport” και παραδέχθηκε ότι του λείπει να πηγαίνει στο Forum για τα παιχνίδια της ομάδας του, τονίζοντας ωστόσο ότι η διακοπή ήταν το σωστό και έπρεπε να γίνει. Παράλληλα,, αναφέρθηκε στον Έτορε Μεσίνα, τονίζοντας ότι σύντομα η δουλειά του θα γίνει εμφανείς και στα αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

«Μου λείπουν τα βράδια στο Forum για τα παιχνίδια της Μιλάνο. Αλλά ήταν σωστό να σταματήσει και ισχύει και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προτεραιότητα η ασφάλεια. Είμαι ανυπόμονος, αλλά γνωρίζω ότι η προσπάθεια όλων μας θα μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θα επιστρέψουμε στο Forum σύντομα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές σήμερα διατρέχουν κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή για να σώσει τη δική μας. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους υποστηρίξουμε».

Για τον Έτορε Μεσίνα: «Ο Ετόρε Μεσίνα έχει ήδη δώσει μια νέα φιλοσοφία για τη μέθοδο και τον πολιτισμό και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει όλο και πιο εμφανής στα αποτελέσματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…