Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μισθοφόροι αυτοί της καλύτερης πεντάδας… Ο Γκάλης δίδαξε, ο ΠΑΟΚ τι έκανε με όσα πλήρωνε ο Βεζυρτζής;”

“Μισθοφόροι αυτοί της καλύτερης πεντάδας… Ο Γκάλης δίδαξε, ο ΠΑΟΚ τι έκανε με όσα πλήρωνε ο Βεζυρτζής;”

Στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την κορυφαία πεντάδα της ομάδας από το 1980 μέχρι και σήμερα, έπειτα από ψηφοφορία που έγινε, με τον παλαίμαχο παίκτη του “Δικεφάλου”, Δημήτρη Καλπάκη να εκφράζει μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα άποψη.

Συγκεκριμένα είπε στον FOCUS 103,6 FM:

“Διαφωνώ με τους 5 αυτούς παίκτες, ως τους καλύτερους του ΠΑΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια, γιατί όλοι τους ήταν μισθοφόροι, τους πλήρωνε ο Βεζυρτζής με τα λεφτά του και έπαιζαν για τον ΠΑΟΚ. Μόνο για τον Κόρφα συμφωνώ, οι άλλοι έπαιξαν σε άλλες ομάδες, ο Μπάνε έπαιξε στην ΑΕΚ, στο εξωτερικό, ο Μπέρι σε 3-4 ομάδες, το ίδιο και ο Σάβιτς, ενώ ο Πέτζα ήταν παικταράς, αλλά στον ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις δυο-τρία χρόνια και έφυγε στο ΝΒΑ. Τα ίδια ονόματα είχαν εμφανιστεί σε ένα ακόμη διαγωνισμό πριν από λίγα χρόνια σε ιστοσελίδα της Αθήνας και τώρα εμφανίστηκαν πάλι.

Πιστεύω ότι οι Κόρφας, Σκάιλς, Κατσούλης Μάνθος και Φασούλας δικαιούνται θέση στην πεντάδα, ενώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάποιον για τη θέση “3”, εξήγησα τι πιστεύω και για τον Στογιάκοβιτς, Για το θέμα του Μπάνε, θα πω ότι τον έφερε ο Βεζυρτζής στην κόντρα με τον Γκάλη, αλλά ο Γκάλης δίδαξε μπάσκετ, δίδαξε πώς γίνεται η προπόνηση του αθλητή και έφτιαξε την Αυτοκρατορία του Άρη, εμείς τι κάναμε με αυτούς που πλήρωνε πολλά εκατομμύρια ο Βεζυρτζής; Αυτό να σκεφτούν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσαν την πεντάδα της 40ετίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Διευκρινήσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Σε διευκρινίσεις προχώρησε σχετικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλ…